Dagsenteret på tur til Kvamskogen med Bergen Røde Kors Hjelpekorps

Til tross for snømangel arrangerte Bergen Røde Kors Hjelpekorps tur til Kvamskogen fredag den 28.mars. Hjelpekorpsets frivillige Bjarte Fossedal og Idar Sunde gjorde det hele mulig.
Dagsenteret på tur til Kvamskogen med Bergen Røde Kors Hjelpekorps

Vinteren 2014 var mild med lite snø i fjellet. Til tross for snømangel arrangerte Bergen Røde Kors Hjelpekorps  tur til Kvamskogen fredag den 28.mars.  Hjelpekorpsets frivillige Bjarte Fossedal og Idar Sunde gjorde det hele mulig.

En solfylt morgen fylte vi bilene med turentusiaster og dro til fjells.  Bjarte og Idar møtte oss med scooter, åpen Røde Kors hytte og oppvarmet grill.

Rolf, Karina, Thea, Aud, Trygve og Casper fikk prøve seg på ski mens Pål, Frode og Thea likte best å ake. Snøscooterne kjørt av Bjarte og Idar ble stilt til disposisjon, og alle fikk kjøre på tur i fjellet med scooterne.

Til vanlig er Bjarte elektriker lærling.  Han har vært frivilling medlem i Hjelpekorpset i 3 år.  Bjarte deltar i Hjelpekorpset fordi han synes det er spennende å delta i redningsarbeid i fjellet.  Han liker å treffe nye mennesker og synes det var kjekt å bli kjent med alle fra Christiegården. 

Idar Sunde er operasjonsleder for plattformen Oseberg. Til tross for denne krevende jobben tar Idar seg tid til frivilling arbeid i Hjelpekorpset. Idar har vært i Hjelpekorpset siden 1995. Han har deltatt på Christiegården sine turer til Kvamskogen mer enn 10 ganger. Idars motto er «Den største gleden du kan ha det er å gjøre andre glad».  Idar legger til at Barnehjelpen startet turer til Kvamskogen for å gjøre en forskjell for mennesker med spesielle behov. Han ønsker at Christiegårdens brukere skal merke at Bergen Røde Kors er tilstede, og støtter tilbud som denne turen til Kvamskogen.

Bilder fra turen kan du se HER