Fun Games 2013

Er et arrangement i regi av Dagsentertjenester til utviklingshemmede, og det er i år sjette gang arrangementet går av stabelen.Målet er å samle alle som er tilknyttet tjenesten til munter kappestrid og å skape en fellesskapsånd på tvers av bydelene. Under arrangementet kan utviklingshemmede utfordre seg selv i en rekke forskjellige aktiviteter.
Fun Games 2013

FUN GAMES 2013

For 7. gang arrangerte Bergen kommune idrettsarrangementet Fun Games for brukere av dagsentertjenesten for utviklingshemmede.

Også denne gangen ble det arrangert på Fana stadion og datoen var 29. mai.

Været var fantastisk og det yrte av folkeliv allerede før innmarsjen. Buss på buss var fulle av forventningsfulle og innsatsklare atleter fra alle dagsentrene for utviklingshemmede i Bergen.

Kommunaldirektør Finn Strand åpnet årets Fun games med å sammenligne Fun Games med olympiske leker (forskjellen er bare at Fun Games arrangeres HVERT år!)

Han formidlet at mai i Bergen består av 17. mai-feiring, festspillene og ikke minst: Vi har Fun games.

Han ønsket lykke til med konkurranser og prestasjoner og viste til at øvelse gir gode prestasjoner og at de som ikke vinner denne dagen må legge seg i hardtrening til neste gang.

Snoren ble klippet og lekene var herved åpnet.

Nye aktiviteter av året var sanseseil og forhåndspåmeldt 400-meter, med representanter fra hvert dagsenter.

Sanseseilet synes flere var spennende og hele grupper fikk prøve seg og bli med på å bevege seilet. 400-meteren gikk for seg med felles start og en hel runde rundt banen.

Her var det mange som ga alt de hadde og kom tungpustet og svett inn over målstreken.

De som ikke deltok på 400-meteren, var med å heie. Ergoterapistudentene var også i år til god hjelp for brukerne, men også for å avhjelpe i enkelte av aktivitetene, en god innsats og nyttig praksis i aktivitetsarbeid for utviklingshemmede.

Ellers var det aktiviteter for absolutt alle.

I år var det grillmat, med pølser og hamburgere på menyen. Det var også varme fiskekaker.

Fun Games-komiteen imponerte nok en gang med et velorganisert arrangement, som nettopp legger godt til rette for en dag med fysisk aktivitet - aktiv i fellesskap.

Med aktivitetskortet fylt med symboler på idrettsprestasjoner, medalje rundt halsen og flotte premier i sekken, kunne alle dra hjem med smil om munnen

 

BILDER FRA "FUN GAMES" KAN DU SE HER

 

Tekst hentet fra Bergens kommunes sin hjemmeside.